What our patients say

What our patients say

Service from Anni and her team was extremely professional and left me feeling that my eye care was in the best hands ever. Thank you Anni for the professional and very personalised service in a caring and friendly environment.

Mr G

I am very satisfied, thank you very much. Thank you for your excellent customer service.

Mrs B

Anni and the team have been amazing.

Mrs A 

My glasses are great and I am seeing so much better than before. I really appreciate your excellent service and the care you took with my eyes.

Mrs W

Excellent, informative, caring and professional.

Mrs B

Best eye test I have ever had. Friendly and extremely professional.

Mrs S

Anni is very knowledgeable, willing to help and takes a key interest in her patients, a great experience overall.

Ms K

‘’The professionalism of the Optometrist and all the staff and their willingness to assist is super . Nothing is too small and I was assisted not only in my eye test, but also repairing my existing glasses which broke. Remarkable service from a friendly professional group’’

Mr K

Julle praktyk is net eenvoudig a cut above the rest en ek is só bly ek het my oog toets, ens by julle laat doen. Daar is soveel klein detail in julle praktyk wat vir my as kliënt so baie beteken het. Soos al die mooi kommunikasie van julle kant af, Pearl se baie geduld met my en ag julle is net tops!

-Mev van N

Ek het besonder waardeer dat Annie so rustig en deeglik tydens die hele ondersoek gewerk het. Die ander personeel het ook rustig en professioneel opgetree.

-Mev. H

Also check out our Google Reviews here.